|
|
|
|
|
Informacja o nauczycielu: Lidia Wiśniewska
|
Nauczane przedmioty:
|
przedmioty zawodowe gastronomiczne: obsługa konsumenta, wyposażenie zakładów gastronomicznych, technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
|
|
Stopień awansu zawodowego:
|
nauczyciel dyplomowany
|
|
Ukończone studia wyższe:
|
Akademia Rolnicza w Lublinie, kierunek: Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
|
|
Ukończone studia podyplomowe:
|
Politechnika Radomska im. K.Pułaskiego, Wydział Nauczycielski - Podyplomowe studia w zakresie nauczania biologii, UMCS w Lublinie Wydział Pedagogiki i Psychologii - pedagogiczny kurs kwalifikacyjny
|
|
Wychowawstwo klasy:
|
II tgb
|
|
egzaminator w zawodach: technik organizacji usług gastronomicznych i kucharz małej gastronomii
|
|
|
|
|