Powrót do poprzedniej strony

Strona startowa

 

 
 
Powiadom znajomego
 
 
 
 
18 lutego 2018: Konkurs Wojewódzki Lubelskie Inspiracje w Kuchni Polskiej
 
Grupa uczniów Technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych przygotowywała się do udziału w Konkursie Wojewódzkim Lubelskie Inspiracje w Kuchni Polskiej.
 
Zadaniem młodzieży było przygotowanie dania kuchni polskiej, którego inspirację stanowią tradycje kulinarne Lubelszczyzny. Składnikiem obowiązkowym był w zakąsce - ser biały, w daniu zasadniczym składnikiem obowiązkowym były polędwiczki wieprzowe.
 
 
 
Autorką zdjęć i informacji jest pani Monika Wieczorek- Konarska
 
 
 

 
 
Strona wyświetlona 411 razy
 
© Robert Rusek dla Zespołu Szkół Zawodowych im. Stanisława Konarskiego w Opolu Lubelskim